#STANDWITHUKRAINE

Привітання президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна з Новим Роком!

Добіг кінця найвиснажливіший та найскладніший з усіх прожитих нами років. Адже саме в ньому сталося страшне 24 лютого, яке розділило наше життя на «до» та «після». Рік, упродовж якого й Україна, й українці зазнали непоправних втрат і безліч лиха. Рік, коли нам знову довелося виборювати свою свободу – цього разу криваво, на полі бою долаючи агресора.

Ще однією страшною датою 2022-го стало 3 березня. Коли рашисти захопили нашу «атомну перлину» – Запорізьку АЕС, найбільшу та найпотужнішу в Європі. І дотепер це наш біль і сум, але водночас мегазавдання та надважлива мета – звільнити станцію від окупантів, визволити наших мужніх атомників, які попри страшенний тиск і погрози не зрадили ані Україні, ані українському Енергоатому. Люди – наш найцінніший скарб!

Тож із болем за втрачене та вдячністю за набуте попрощаємося зі старим роком та зробимо крок у новий, 2023-й. Віримо: він нарешті принесе омріяну Перемогу, звідусюди повернуться всі, кого чекають, возз’єднаються родини, відновляться підприємства...

Бажаю всім нам безхмарного неба над головою, тиші та спокою, здоров’я міцного, оптимізму і радості, добробуту в країні та родинах! А Енергоатом робитиме можливе і неможливе, щоб всі атомні енергоблоки на підконтрольній Україні території працювали на максимальній потужності, щоб українці мали світло і тепло.

Хай у році, що настає, здійсняться всі бажання та мрії, реалізуються плани й втіляться у життя найсміливіші починання!

З прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим, друзі! Будьте щасливими!