#STANDWITHUKRAINE

Енергоатом передав чергову партію допомоги українським військовим

27 липня ДП «НАЕК «Енергоатом» доправив черговий гуманітарний вантаж для військовослужбовців в/ч № 4049 та 4051, які зараз знаходяться в Костянтинівці та під Бахмутом на Донеччині.

Компанія передала генератор, продукти харчування та інші товари першої необхідності.

Крім того, наші захисники отримали радіостанцію, яка допоможе їм завжди бути на зв’язку. Та найголовніше, українські військові отримали квадрокоптер, який допоможе їм виконувати бойові завдання і наблизить нас до Перемоги!

Командування військової частини висловило вдячність ДП «НАЕК «Енергоатом» та вручило подяки за постійну активну допомогу Компанії в особі президента Петра Котіна, виконавчого директора з персоналу Олега Бояринцева та директора із супроводження закупівель Олега Косенка.

«НАЕК «Енергоатом» буде допомагати нашим захисникам стільки, скільки це буде потрібно. Компанія постійно тримає руку на пульсі та намагається оперативно реагувати на потреби військових, адже сьогодні це найголовніше», – сказав Олег Бояринцев.

Нагадаємо, Компанія регулярно допомагає в/ч № 4049 та 4051, і цього разу гуманітарний вантаж доїхав безпосередньо на передову, до місця їхньої дислокації.

Разом – переможемо! Слава ЗСУ! Слава Україні!