#STANDWITHUKRAINE

Атомники отримали нагороди за успішно проведену ремонтну кампанію 2023 року

В межах виробничої наради щодо підбиття підсумків проведення ремонтої кампанії президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін висловив вдячність усьому трудовому колективу Компанії, який був залучений до проведення ремонтних робіт.

«Ще раз хочу вам всім подякувати за роботу, яка була проведена цього року. Ми не підвели і виконали все, що обіцяли: всі дев’ять блоків підключені до енергомережі та працюватимуть упродовж осінньо-зимового періоду» - сказав Петро Котін. Він додав, що як тільки Запорізька АЕС повернеться під контроль України, фахівці Компанії робитимуть усе, аби відновити її роботу.

Насамкінець президент Енергоатома нагородив працівників почесними грамотами за добросовісне виконання трудових обов’язків, високий професіоналізм та сумлінну багаторічну працю.

Нагадаємо, ремонтні роботи на кожному з дев'яти енергоблоків завершили раніше запланованих термінів, але без найменшого зниження якості цих робіт. Їх сумарна тривалість на блоках становила понад 900 діб, а загальне «скорочення» термінів ремонтів – 66 діб.