#STANDWITHUKRAINE

Енергоатом завершив роботи на гідроенергетичних об'єктах в межах ремонтної кампанії

Під час робочої поїздки на Миколаївщину президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна за участю генеральних директорів АЕС та директорів сервісних підрозділів Компанії було підведено підсумки ремонтної кампанії гідроенергетичних установок НАЕК «Енергоатом» та перевірено стан їхньої готовності до роботи під час опалювального сезону.

Увага Енергоатома приділялась не лише планово-попереджувальним ремонтам на атомних електростанціях, а й проведенню ремонтів та реконструкції основного технологічного обладнання каскаду гідроенергетичних об’єктів Компанії.

Так, починаючи з літа 2023 року виконувались ремонти гідроагрегатів, роботи з відновлення комутаційного ресурсу генераторного вимикача насосного режиму та роботи з технічного переоснащення системи регулювання, синхронізації, автоматики і технічного захисту та системи автоматичного керування одного з гідроагрегатів.

«Енергоатом відповідно до завдання Міністра енергетики України Германа Галущенка доклав максимум зусиль для проведення ремонтної кампанії, і сьогодні можна констатувати, що наші фахівці успішно впорались із цим завданням: ремонтні роботи завершені»,– наголосив Петро Котін.

Він додав, що спільними зусиллями всіх працівників Енергоатома вдалося достроково закінчити ремонтну кампанію в енергетичній галузі задля забезпечення українських родин світлом і теплом напередодні зими.

Наразі роботи завершено, а на одному з об’єктів виконуються комплексні випробування під навантаженням.

Працюємо задля перемоги!