#STANDWITHUKRAINE

Президент Нoltec висловив голові правління Енергоатома солідарність з українським народом

У другу річницю варварського вторгнення росії в Україну президент і головний виконавчий директор Нoltec Кріс Сінгх висловив голові правління Енергоатома Петру Котіну непохитну солідарність з українським народом і керівництвом держави.

«Героїзм, продемонстрований українською армією, незважаючи на відсутність достатнього озброєння, з метою протистояння триваючому повномасштабному наступу озброєного до зубів режиму путіна, і рішучість українського народу протистояти ненависному агресору залишаться в підручниках історії як славетний приклад народу, об’єднаного в захисті своєї священної нації. Ми впевнені, що підкорення України є і залишиться поза досяжністю манії величі в москві. Насправді, путін досяг небажаного результату зміцнення національної ідентичності України саме тоді, коли його країна дедалі глибше переходить у васальну залежність від Китаю та поступово дезінтегрує свою багатоетнічну країну, об’єднану жорстоким придушенням», - йдеться у листі Кріса Сінгха Петру Котіну.

Відтепер державний прапор України майорітиме на території технологічного комплексу Нoltec International - партнера Енергоатома, доти, доки не буде дано відсіч агресору та не буде відновлено територіальну цілісність України.