#STANDWITHUKRAINE

Привітання президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна до Дня енергетика

Шановні друзі!

Сьогодні Україна відзначає професійне свято людей, завдяки яким має світло і тепло, – свято енергетиків. Які зараз є справжніми бійцями «енергетичного фронту», не менш важливого за фронт військовий.

ЗСУ перемагають ворога на полі бою, енергетики – темряву в тилу!

Держава-терорист щодня намагається позбавити нас саме світла і тепла, тому вони стали синонімами життя. А всі енергетики – героями! Особливо атомники тимчасово захопленої рашистами Запорізької АЕС, які в нелюдських умовах окупації мужньо та самовіддано продовжують стояти на захисті ядерної та радіаційної безпеки Європи і світу. Й роблять усе, щоб атом був тільки мирним та приносив лише енергію, світло і тепло, живив наш побут та нашу економіку.

Взагалі, атомники – стратегічна ланка «енергетичної армії України». Своєю невтомною працею понад 34 тисячі працівників Енергоатома значною мірою забезпечують енергетичну стійкість України, щодня даючи їй левову частку чистої життєдайної електроенергії.

Пишаюся неймовірно нашим дивовижним колективом. Дякую красно всім та кожному! За відданість професії, за сумлінність, за вірність Україні й Енергоатому!

Бажаю нам якомога швидшого повернення ЗАЕС та її міста-супутника Енергодару і великої Перемоги над ворогом. Будьте всі живі та здорові, і хай попереду чекає нас лише найкраще: реалізація найамбітніших планів, нові проєкти і досягнення, фінансова стабільність і добробут!


З Днем енергетика, друзі! Бережімо одне одного і тримаймося! Слава Україні!