Другий енергоблок Хмельницької АЕС відсвяткував свій 20-річний ювілей в родинному колі Енергоатома та запрошених почесних гостей

Як це було – дивіться у відео.

Другий енергоблок Хмельницької АЕС відсвяткував свій 20-річний ювілей в родинному колі Енергоатома та запрошених почесних гостей. Як це було – дивіться у відео.

Народний депутат України Сергій Нагорняк завітав на Хмельницьку АЕС, аби привітати колективи Енергоатома та ХАЕС з 20-ю річницею пуску другого енергоблоку!

Сергій Нагорняк наголосив, що законопроєкт про добудову 3-го та 4-го енергоблоків має бути прийнятий у залі Верховної Ради!

Народний депутат України Анатолій Костюх привітав атомників з 20-ю річницею другого енергоблоку Хмельницької АЕС та подякував усім, хто сьогодні у надскладних умовах тримає енергетичний фронт. Деталі – у відео:

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін подякував атомникам Хмельницької АЕС за невпинну роботу!

Він відзначив, що роль атомної енергетики є критично важливою для підтримки енергосистеми держави та забезпечення світлом українців.