#STANDWITHUKRAINE

Представник Кабінету Міністрів України вручив нагороду колективу Енергоатома

8 січня 2024 року радник Прем’єр-міністра України Юрій Бойко передав колективу Енергоатома привітання від Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля і вручив колективу Компанії Почесну грамоту і пам’ятну медаль Кабміну за вагомий внесок у розвиток і підвищення ефективності функціонування енергетичної галузі України в умовах воєнного стану. Нагороду прийняв президент НАЕК «Енергоатом» Петро Котін.

Юрій Бойко зазначив, що під час війни саме завдяки стабільній роботі Енергоатома вдалося зберегти цілісність енергосистеми України, «склеїти» її після низки ракетних атак рашистів і повернути тепло та світло на виробничі потужності підприємств.

Очільник Енергоатома Петро Котін подякував за високу оцінку роботи Компанії та наголосив, що Енергоатом працює на максимумі власних потужностей і робить все можливе, щоб українці були стабільно забезпечені електроенергією та теплом за низькими тарифами.

«Дякуємо Кабінету Міністрів України за довіру та визнання заслуг нашого колективу. Ми будемо виконувати всі завдання, які перед нами ставить уряд», – сказав Петро Котін.

Енергоатом працює для України та українців!