#STANDWITHUKRAINE

На всіх АЕС Енергоатома впроваджено корпоративну систему дистанційного навчання для персоналу

Працівники ДП «НАЕК «Енергоатом» постійно вдосконалюють знання та навички, необхідні для роботи на ядерних об'єктах. Для цього в Компанії функціонує система дистанційного навчання (СДН), на ресурсах якої розміщено навчальні матеріали з усіх галузевих дисциплін, а також електронну систему тестування.

Використання СДН працівниками атомних електростанцій дало можливість забезпечити проведення важливих навчальних курсів навіть в жорстких умовах пандемії COVID-19 та після введення воєнного стану через повномасштабну агресію росії.

Система дистанційного навчання також допомагає підтримувати кваліфікацію фахівців, від дій яких напряму залежить охорона праці, ядерна та радіаційна і пожежна безпека. Стає в пригоді СДН і працівникам Запорізької АЕС, які виїхали на підконтрольну українському уряду територію. Відповідне навчання і тестування вже пройшли близько 900 атомників ЗАЕС.

Крім того, в Дирекції «НАЕК «Енергоатом» впроваджується автоматизована система комп’ютерного навчання. Так, за участі інструкторів навчально-тренувальних центрів АЕС України вже адаптували навчальні матеріали для дистанційного курсу «Безпека праці», на черзі інші. Адже кваліфікований та освічений персонал – головний скарб Компанії.