#STANDWITHUKRAINE

16 серпня 2022 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом Рівненську атомну електростанцію

В межах візиту відбулася розширена нарада з актуальних питань функціонування атомної енергетики під час війни. Також підбили підсумки діяльності за 6 місяців поточного року та розглянули актуальні питання роботи і перспективи розвитку Рівненської АЕС.

Участь у нараді взяли генеральні директори Рівненської, Південноукраїнської, Хмельницької атомних станцій, а також керівники профспілкових організацій цих АЕС і Енергоатома загалом.

Присутні наголосили на ефективності роботи Компанії у воєнний час та на згуртованості багатотисячного колективу вітчизняних атомників, які попри безпрецедентні складнощі продовжують ефективно гарантувати безпечне функціонування атомних електростанцій України та всієї атомної галузі.

Учасники наради також подякували сучасним героям-атомникам – працівникам Запорізької атомної електростанції, які від початку березня мужньо та самовіддано працюють в окупації й під шаленим тиском загарбників, аби забезпечувати роботу найбільшої в Європі АЕС та ядерну і радіаційну безпеку всього світу.

Крім того, під час наради її учасники окремо обговорили проєкт Закону України «Про особливості утворення акціонерного товариства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», який уряд минулого тижня вніс на розгляд Верховної Ради.

А ще Петро Котін представив колективу РАЕС нового заступника генерального директора станції з економіки та фінансів Анжелу Депелян та головного консультанта президента ДП «НАЕК «Енергоатом» на майданчику РАЕС Андрія Пашко.

Петро Котін нагородив низку працівників РАЕС відзнаками Енергоатому «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» та відзначив найкращих за високі досягнення у відкритій першості ВП «Рівненська АЕС» з кростріатлону «Energy Sprint Triathlon».

Насамкінець очільник Компанії поспілкувався з представниками трудового колективу Рівненської АЕС і відповів на всі їхні запитання.