#STANDWITHUKRAINE

Зустрічаємо пів століття РАЕС разом!

Цьогоріч Рівненська АЕС відзначатиме 50 років від початку будівництва. З цієї нагоди та з метою збору коштів на потреби Збройних сил України у м. Вараш відбудеться триденний благодійний захід «Енергія Перемоги».

26-28 травня на території спортивного комплексу «Ізотоп» та в Палаці культури РАЕС пройде низка заходів, де кожен охочий зможе зробити благодійний внесок та зарядитись енергією перемоги на будь-якій з локацій.

26 травня на головній сцені Палацу культури відбудеться перший етап благодійного заходу та церемонія нагородження з нагоди відзначення 50-ої річниці підприємства. Передуватиме урочистій частині благодійний ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва та солодощів.

27 травня серію заходів, які відбудуться на спорткомплексі, відкриє урочистий перформанс від вихованців хореографічних гуртків Палацу культури. Мешканці міста зможуть стати учасниками та глядачами мистецьких і спортивних майстер-класів, відкритих тренувань та показових виступів. Випробувати свої сили у різних видах спорту, поспілкуватись з визначними спортсменами регіону, позмагатись у турнірі з легкої атлетики (біг) та на завершення переглянути календарну гру Чемпіонату області з футболу, в якій усі свої вміння покаже команда «Ізотоп РАЕС» – така можливість буде у кожного, хто завітає на спортивні локації. Прихильники творчості матимуть змогу провести час з користю та насолодою, відвідавши мистецькі локації, а саме: майстер-класи та показові виступи від керівників гуртків Палацу культури та їх вихованців. Бодіарт, забави для малечі та ще багато цікавого чекає на усіх гостей події.

28 травня відбудеться традиційний велопробіг, яким атомники щороку розпочинають оздоровчий сезон на РОК «Біле озеро». Він стане завершальним етапом благодійного заходу «Енергія Перемоги». Подолавши дистанцію 25 км, учасники заїзду зможуть відновити сили, пообідавши запашною рибною юшкою, насолодившись особливою атмосферою Білого озера та приємним спілкуванням.

Кошти, які будуть зібрані впродовж трьох днів благодійного заходу «Енергія Перемоги», волонтерська група Рівненської АЕС спрямує на реалізацію актуальних запитів військових.