#STANDWITHUKRAINE

Працівники Південноукраїнської АЕС - переможці чемпіонату України зі спортивного орієнтування

Працівники Південноукраїнської АЕС стали переможцями чемпіонату України зі спортивного орієнтування серед ветеранів фізичної культури і спорту (рогейн, 24 години), що проходив з 13 по 14 травня.

Участь у змаганнях взяли майже 100 спортсменів з 15 регіонів країни. Вони боролися за першість у рогейні. Це вид спортивного орієнтування з подолання дистанції протягом 24 годин. Рогейн поєднує в собі стратегію, тактику, навігацію на пересіченій місцевості та фізичну витривалість. Місцем проведення змагання став лісовий масив поблизу м. Вижниця Чернівецької області.

Миколаївщина була представлена у віковій групі «ветерани 40+» двома командами – жіночою та чоловічою. Збірні складалися виключно з працівників Південноукраїнської АЕС. До складу жіночої увійшли тренер-викладач спорткомплексу «Олімп» Леся Свідніцька та провідний інженер виробничо-технічної служби Валентина Волкова, до чоловічої - провідний інженер служби аналізу безпеки Олександр Волков та керівник відділу з запобігання і протидії корупції Денис Трушков. Спортсменам належало зібрати якомога більше контрольних пунктів з 62 наявних. Приклавши максимум фізичних, технічних та морально-вольових зусиль, до фінішу жіноча команда прийшла першою, чоловіча – третьою.