#STANDWITHUKRAINE

На Хмельницькій АЕС звітувала молодь

28 лютого цього року відбулася звітна конференція організації молоді ППО Хмельницької АЕС. Делегати підрозділів заслухали звіт голови ОМ ППО ХАЕС Євгенія Михальця про діяльність в 2023 році, визнали роботу організації задовільною, а також ухвалили план роботи на поточний рік. Під час конференції вручили відзнаки для працівників ХАЕС, котрі показали високі результати й посіли призові місця на галузевому конкурсі професійної майстерності.

Позитивну оцінку діяльності молодіжного руху філії «ВП ХАЕС» дали генеральний директор Андрій Козюра та голова профспілкової організації Михайло Гук. Ініціативні та свідомі, з активною громадянською позицією, молоді працівники ХАЕС є рушійною силою в організації суспільно важливих починань сьогодення, серед яких благодійні спортивні та інтелектуальні заходи для підтримки ЗСУ, допомога родинам ВПО та дітям з інвалідністю, проведення наукових досліджень та впровадження інновацій, удосконалення виробничих процесів тощо.

Підтримка Збройних сил України залишається ключовим напрямом діяльності організації молоді Хмельницької АЕС. За 2022-2023 роки благодійними спортивними заходами, проведеними ОМ ППО ХАЕС на підтримку ЗСУ було зібрано понад 1 млн 200 тис. грн. Наша підтримка важлива для захисників, отож, молодь ХАЕС запрошує усіх працівників долучатися до волонтерського руху, допомагати в організації та проведенні благодійних змагань, а також брати участь у таких заходах.

Довідково. Організація молоді створена з метою об'єднання молоді філії «ВП ХАЕС» для розв’язання нагальних питань. ОМ ППО ХАЕС є складовою частиною первинної профспілкової організації підприємства і охоплює всіх членів профспілки віком до 35 років, що становить 16% від загальної кількості працівників філії ВП ХАЕС.